Overblijven

Wij bieden uw kind de mogelijkheid om de lunch op school te gebruiken. Het overblijven gebeurt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Het bestuur delegeerde deze verantwoordelijkheid door naar de schoolleiding. Met het bestuur van de oudervereniging is afgesproken dat  de oudervereniging gedelegeerd verantwoordelijk blijft voor de uitvoering en de organisatie. De begeleiding is in handen van een aantal vrijwilligers.

Openingstijden
Overblijven is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 12.00 tot 13.00 uur.
Kinderen uit de groepen 1 t/m 4, die vrijdagmiddag nooit les hebben, kunnen op vrijdag wel overblijven, maar moeten dan vóór 13.00 uur opgehaald zijn.

Aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van de overblijfvoorziening moet een registratieformulier ingevuld worden. Het is noodzakelijk dat u zich eenmalig registreert in het systeem. Aan de registratie zijn geen kosten verbonden.

Om te registreren gaat u naar de website van TSO-assistent. Voor de registratie heeft u het Brinnummer van de school nodig. Deze gegevens kunt u bij de school opvragen.

Eenmaal ingelogd in het systeem dient u uw kind(eren) met gegevens te registreren en kunnen de overblijfdagen gekozen worden. Dit kan via pc/tablet of smartphone. In het systeem kunt u drie maanden vooruit plannen. Ook incidentele, ad-hoc overblijf is altijd mogelijk. Het online aanmelden voor het overblijven kan tot 9.30 uur ’s ochtends op de dag van het overblijven zelf. Stel, u wilt uw kind op dinsdag 20 augustus laten overblijven, dan kunt u uw kind aanmelden voor 20 augustus 9.30 uur.

Voor diegenen die privé niet beschikken over een computer met internet, is op de school een computer beschikbaar om toch van het systeem gebruik te kunnen maken.

Betaling
De kosten van het overblijven zijn €1,75 per keer per kind. Deze kosten worden aan het einde van de maand via automatische afschrijving geïncasseerd.