Mijn kind in beeld

Logo MKIB

De jeugdgezondheidszorg in de regio West-Brabant is behoorlijk in ontwikkeling. Zij hebben ons gevraagd om u te informeren over Mijn Kind in Beeld. Bijgaand treft u ook een presentatie over Mijn Kind in Beeld aan.

Mijn kind in Beeld is een gezamenlijk initiatief van Careyn, GGD West-Brabant, TWB (Thuis- zorg West-Brabant) en Centrum voor Jeugd en Gezin. Zij hebben sinds kort de website www.mkib.nl gelanceerd. Het is een website die voor u als ouders van belang is om de ontwikkeling van uw kind goed bij te kunnen houden via dit online volgsysteem. Tijdens de onderzoeken door de doktersassistente van de GGD op de school, wordt uw kind namelijk gewogen en gemeten. De resultaten hiervan kunt u zelf terugzien op de website van Mijn Kind in Beeld.

Op de website van Mijn Kind in Beeld vindt u als ouder:

• verschillende groeicurves (lengte, gewicht, BMI en hoofdomtrek) terug;
  • kunt u zelf snel afspraken maken en wijzigen voor uw kind;
  • kunt u bovendien gebruik maken van de ‘Advies op maat’ module waarbij u als ouder met vragen over verschillende onderwerpen terecht kunt.

U kunt als ouders via de website inloggen met uw DigiD om bij de gegevens van uw kind(eren) te komen.

Meer informatie:
Flyer_mijnkindinbeeld