CJG Breda

Druk druk druk – Verliefd – Nieuwe vaardigheden leren

Beste ouders

Even voorstellen..

Veel ouders kennen mij al, maar na de vakantie starten natuurlijk weer veel nieuwe kinderen en ouders op school. Op de school van uw kinderen ben ik de school CJGer. Ik werk voor het Centrum Jeugd en Gezin van de Gemeente Breda en ben beschikbaar voor alle vragen die spelen rondom opvoeden en opgroeien. Dat hoeft niet alleen over schoolse zaken te gaan, maar ook over opvoeding algemeen of over de thuissituatie van u en uw kind(eren).

U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht met vragen over slapen, eten, weerbaarheid, pesten, hoe bereid ik mijn kind voor op het feit dat we gaan scheiden, rouw etc. In de meeste gevallen kan ik u op weg helpen met tips en adviezen of informatie over het onderwerp. In andere gevallen maken we nog een keer een extra afspraak. Indien nodig kan ik coaching voor u en/of uw kind vanuit het CJG inschakelen of bekijken we welke hulp het beste bij uw situatie aansluit.

Ik heb spreekuren op de volgende scholen:

• Jacinta basisschool: de even weken op donderdag 13:30-16:00 uur
  • De Burchtgaarde: de oneven weken op donderdag 13:30-16:00 uur
  • Dr. De Visserschool: de even weken op woensdag 12:00-13:00 uur
  • De Toermalijn Bavel: de even weken 14:45-16:00 uur
  • De Spindel: de even weken maandag 15:00-16:00 uur

Op deze spreekuren kunt u zonder afspraak binnenlopen,

U kunt ook een afspraak maken buiten deze tijden. Ik ben het best te bereiken via de mail.
Wellicht tot ziens!

Marij van Caulil
school CJGer Breda
District Zuid-­‐Oost (Bavel,Ginneken, Blauwe Kei, IJpelaar)