Week 9, groep 1/2 d

11 oktober 2013,

Op maandag en dinsdag mochten we naar de laatste boekbesprekingen luisteren. Wat was het leuk om naar de in totaal 25 boeken te luisteren! En toen was het woensdag…! Het lokaal was vol met krioelende kinderen die op zoek waren naar de antwoorden van de boekenquiz. En daar kwamen nog eens een heleboel enthousiaste ouders en broertjes en zusjes bij. De verschillende boeken werden bekeken, de prachtige surprises werden bewonderd en af en toe werd een antwoord toegefluisterd. De afsluiting van de Kinderboekenweek was geweldig!

Kinderboekenweek_Rood-Oranje[1]

Op donderdag kwamen 4 studentes van Avans om ons iets te vertellen over tandenpoetsen. Zo leerden de kinderen bijvoorbeeld over het verschil tussen melkgebit en volwassen gebit, over de BBB (binnenkant, buitenkant, bovenkant) en over het goed poetsen van je gebit. De kinderen moesten tot slot met hun eigen tandenborstel laten zien hoe je goed moet poetsen. Ze gingen die dag allemaal naar huis met een poetsdiploma!

20131010_102738  20131010_102651 20131010_102713

Deze week was ook de eerste stageweek van juf Sandra. Veel ouders hebben haar afgelopen woensdag al even gezien of gesproken. Juf Sandra is 1e jaars student aan de PABO Avans. Juf Sandra komt in november en in december nog een keer 1 week in onze klas.

Wij wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie toe!herfstvakantie[1]