13 april 2014

In de klas zijn we gestart met het Paasproject PRACHTVOGEL. De kinderen van groep 5/6 komen uit het ei en hebben een prachtvogel gemaakt van piepschuimbollen. In de klas wordt er gesproken over Pasen, het thema ‘vasthouden en loslaten’ en het verhaal van Duuk en Prachtvogel. Het Paasproject wordt afgesloten op donderdagochtend 17 april met een Paasontbijt door de hele school. De kinderen van groep 3 t/m 8 mogen vanaf 8.20 uur de school binnen komen om dan meteen met hun ontbijtje naar hun aangewezen ontbijtlokaal te gaan.

Op donderdagmiddag 17 april spelen we in de eigen groep gezelschapsspelletjes. Het zou fijn zijn als ieder kind 1 gezelschapsspel mee naar school mag nemen.

Als u ook graag de kleine kuikentjes van meneer Jef wil bekijken, kom dan snel! Donderdag 17 april gaan ze weer met hem mee mee naar huis….

Groep 6 heeft geschiedenis mee naar huis gekregen om te leren. Donderdag 24 april hebben we de toets.