4 februari 2014,

vruchtenhartjesklein[1]

De kinderen van groep 5/6 verdienen elke dag wel goud! Op de Olympische Spelen doen onze Nederlanders het momenteel erg goed. De een na de andere Olympische medaille wordt in de wacht gesleept. In de klas houden we dat allemaal nauwlettend in de gaten. We zijn natuurlijk super trots op deze sporters! Maar dat betekent niet dat wij onze kinderen in de klas vergeten. Want zij werken elke dag keihard aan hun schooltaken, aan een fijne sfeer in de klas en aan plezier met elkaar. En dat verdient natuurlijk GOUD!

onze school vandaag niet overgeslagen. Sommige kinderen kregen een lief kaartje van een geheime liefde. Anderen gingen samen naar de film. En alle leerkrachten vonden een doosje met snoephartjes. Dat was smullen!

Ach ja, en dan nog gewoon wat fotootjes van het harde werken deze week. Verhalen die de kinderen zelf hadden geschreven werden voorgelezen.

Plussommen, minsommen, grafieken aflezen…. Dagelijkse kost voor groep 5/6. Bij elk blauwe boekles werken de kinderen ook op de computer.

Voor geschiedenis maakten de kinderen in de zandbak van de school een plas. Daarna moesten ze in deze plas een ringdijk en een ringvaart maken. Tot slot moest de molen nog op de juiste plek gezet worden. Jan Adriaanszoon (Leeghwater) zou trots op ze geweest zijn!

Klik hier voor de foto’s