27 januari 2014,

Woensdag was de start van de Nationale Voorleesdagen. Alle leerkrachten gingen wisselen om eens in een andere klas te gaan voorlezen. Wat was dat leuk! Voorlezen is en blijft belangrijk. Ook als je kind al in groep 5 en 6 zit en zelf uitstekend kan lezen, blijft het belangrijk om je zoon of dochter regelmatig voor te lezen. En niet alleen uit boeken, maar kies ook eens een prentenboek, gedicht, krantenbericht of een strip.

De moeder van Lieke kwam bij ons in de klas voorlezen. Het is natuurlijk best gek als je eigen moeder komt voorlezen, dus was moeders goed geïnstrueerd. De kinderen vonden het heerlijk om naar een fragment uit dit boek te luisteren. Het zal vast door veel kinderen gelezen worden. Komende week komen nog meer ouders voorlezen. Super toch?!

Ook al is er nog geen sneeuwvlokje te bekennen, bij alle kinderen van groep 5/6 staat een sneeuwpop in huis!

Klik hier voor de foto’s