Week 16 groep 5/6 b

1 december 2013,

Woensdag was de laatste werkdag van juf Willemijn in groep 5/6. Na de pauze mochten de kinderen spelletjes spelen en kregen ze wat lekkers van juf Willemijn. Om kwart voor 12 kwam juf Baukje samen met juf Sandra in het lokaal. Eerst werden er cadeautjes aan juf Willemijn gegeven. Namens de ouders kreeg ze een cadeautje en van de kinderen kreeg ze een theekrans; een zakje thee met een persoonlijke boodschap. Ook hadden sommige kinderen nog een tekening of klein presentje meegenomen. Er werden nog een paar laatste knuffels uitgedeeld, maar toen was het moment daar om juf Willemijn uit te zwaaien.

IMG_7896

Op dezelfde woensdag maakten de kinderen ook voor het eerst kennis met Amy, de baby van juf Sandra. Wat een lief meisje! De kinderen waren heel voorzichtig en stil toen Amy bij ons in de klas was. Amy vond al die kinderen heel interessant. Nu ze alle gezichten heeft gezien van de lieve kinderen uit groep 5/6, zal ze vast geboeid luisteren naar alle verhalen die juf Sandra aan haar gaat vertellen over de klas. Ook kon juf Sandra eindelijk het mooie cadeautje in ontvangst nemen die de kinderen voor Amy hadden gemaakt. Daar kan Amy lang van genieten!

Donderdagochtend was de laatste keer dat juf Monique bij ons in de klas was. Deze ochtend moesten we hard werken. Onderdelen moesten uitgeknipt worden, de lijst van het schilderij moest gemaakt worden… Maar het is gelukt! Wat hebben de kinderen veel liefde, energie en aandacht in hun 3D-schilderij gestopt! De schilderijen krijgen vast een mooi plekje aan de muur thuis.

Dondermiddag kwam Knister de Dr De Visserschool bezoeken. Onder het kopje ‘nieuws’ op deze website kunt u daar een verslag van lezen.

Klik hier voor de foto’s