26 november 2013,

Afgelopen maandag zaten er maar liefst 4 juffen in de klas van groep 5/6. Juf Sandra (stagiaire) mocht voor het eerst een les geven. Het werd een aardrijkskundeles. Daarom zat juf Willemijn te kijken naar haar. Maar ook juf Hanneke (zij begeleidt de stagiaires) en onze onderwijsassistentstagiaire waren aangeschoven. Dat was dus best even slikken voor juf Sandra. Zoveel ogen die naar je kijken! Maar zij heeft het heel goed gedaan deze week. Zij komt in januari weer een weekje bij ons in de klas.

Pakt u maar vast het gereedschap uit de garage en boor maar vast een gaatje op een prominente plek in de woonkamer. Want wat worden de schilderijen van de kinderen mooi. Die verdienen straks een speciaal plekje in uw woning! Nog 1 week voor ze echt af zijn. Nog even wachten dus…

Vrijdag mochten de kinderen een tosti meenemen. Jammie, dat was smullen! Op vrijdag kan dit goed, dan blijven er niet zo veel kinderen over. Op andere dagen gaat het niet lukken om met 1 tosti-ijzer voor zoveel kinderen een tosti te maken.

Ook kregen de kinderen vrijdag het rapport mee naar huis. Wij zien u graag op de tienminutenavond!