10 november 2013,

Op maandag en dinsdag hadden de kinderen van groep 5/6 een ‘vreemde’ juf. De zoon van juf Willemijn was uit het klimrek gevallen en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Toen juf Willemijn woensdag weer op school kwam werd zij verrast met een lief cadeautje van alle kinderen!

Donderdag kwam juf Monique Laros van de Nieuwe Veste weer. De kinderen gingen verder met hun sprookjes 3D-schilderij. Na een gezamenlijke uitleg, gingen alle kinderen weer driftig aan de slag. Nog 3x kunnen we hier verder aan werken. Als we klaar zijn komt u vast ook al onze schilderijen bewonderen, toch?

Dinsdag 12 november hebben de kinderen een toets van aardrijkskunde over blok 2. Op donderdag 14 november hebben de kinderen een toets over de 6 spreekwoorden.

ntr_sinterklaasjournaal_640x300[1]
Onze klas volgt dit jaar Het Sinterklaasjournaal. Daar zijn we de komende tijd op school weer heel druk mee. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 11 november elke dag om 18.00 uur bij Zapp op televisie.

Klik hier voor de foto’s